Què és el Tourism Job Forum?

Tourism Job Forum és un networking entre empreses i institucions del sector turístic, hoteler, càmping, guiatge, organització d’esdeveniments, entre d’altres, i els estudiants de la Facultat de Turisme i centres adscrits de turisme de la Universitat de Girona.

L’objectiu del Tourism Job Forum és incentivar la inserció laboral dels estudiants universitaris, cicles formatius i dels graduats en els graus en Turisme i en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat de Girona.

Les empreses i entitats participants tenen l’oportunitat de donar-se a conèixer entre el sector universitari i establir relacions de col·laboració.

Sobre l’edició 2019

L’edició del passat 7 de març de 2019 va comptar amb la participació de 80 empreses de les comarques de Girona i Barcelona i de 500 estudiants.

Les empreses participants van poder donar-se a conèixer davant els seus candidats i explicar les ofertes laborals o els convenis de pràctiques que proposaven per tal que els estudiants s’interessessin a formar part de l’organització.